Feedback is de kans op verbetering

Petra Lubbers - Tekst en de rest - wat klanten vinden

Wat Klanten Zeggen

Ze schrijft geestig. Altijd.

Een date in de eerste regel van je stuk vertellen dat hij zich moet uitkleden? En dat je zijn kleren wel even in de droogtrommel stopt? Petra kan het. Ze schrijft geestig. Altijd. Overal. Tussen 12 cursisten pik je haar…

Kitty Kilian

Mijn website is in één dag klaar!

Ik had die middag toen ik naar huis reed twee uur de tijd om heel tevreden te zijn over de uitkomsten van de sessie en wat het mij oplevert. Ik had nog geen letter op papier staan en nu heb…

Annemieke van Lieshout

Je bent potdomme precies wat ik nodig had!

Mijn eerste reactie op de webteksten die je stuurde: WOOOW!! Dit is potdomme precies wat ik nodig heb. Gewoon eens een keer iemand die objectief kijkt naar de waarde van mijn producten en dat recht toe recht aan benoemt. En…

Koen Lohmann

Prikkelende humor

Petra presenteert de bijeenkomsten van Netwerk Zakenvrouwen professioneel, met humor, diepgang en prikkelende vragen.

Marieke Heuten-Muller

Overtuigend, uitnodigend en doeltreffend

Petra brengt een tekst tot leven op de manier die bij jou als bedrijf past. Overtuigend, uitnodigend en doeltreffend!

Jamie Niks

Sterke marketingtekst

Je kunt nog zo’n goeie Facebook campagne maken maar alles valt of staat met de juiste tekst.

Gea van Bruggen

Scroll naar top