In het Special Arts Bulletin

Vorig jaar was ik vrijwilliger bij de Art Brut Biënnale in Hengelo.
Art Brut gaat over kunst in zijn meest directe en ongeremde vorm. Puur en onbevangen, gemaakt door kunstenaars met een psychische problematiek of een verstandelijke beperking.

Hun werk verdient de aandacht van het grote publiek. De Internationale Art Brut Biënnale biedt daarvoor het podium: krachtige kunst in de vorm van exposities, workshops, lezingen, films en optredens.

Special Arts

Special Arts richt zich op kunst en handicap. De stichting bevordert dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en dat ze hun talenten daarvoor kunnen ontwikkelen. Toen ze vroegen of ik een bijdrage wilde leveren aan hun bulletin, zei ik natuurlijk meteen ja! Klik op de afbeelding als je het wilt lezen.

En het kunstwerk van de hond hoop ik nog een keer te kunnen bemachtigen (hij wordt nu verhuurd).

Wil je meer weten over Special Arts?

Bezoek dan hun website of lees het bulletin. Als je je voor het bulletin aanmeldt via aanmeldingen@specialarts.nl, dan krijg je het automatisch in je mailbox.

Denk ook eens aan ze als je je werkkamer wilt opleuken met een mooi kunstwerk, een origineel relatiegeschenk zoekt of gewoon als je hebberig wordt van zoveel moois.

Blogs & Nieuws

Tekst en de rest sponsort Ik daag jou uit

Dit is Frank Dijkmans van ZaZ Welzijn, netwerkpartner bij Twents Ondernemers Netwerk (TON). En met hem sloot ik afgelopen week een deal. Want over sociaal ondernemen kun je lang praten, maar je kunt ook wat dóen. Iedereen verdient een plek in deze maatschappij Dat is de missie van ZaZ Welzijn met de campagne Ik daag…

Lees Meer

In het Special Arts Bulletin

Vorig jaar was ik vrijwilliger bij de Art Brut Biënnale in Hengelo. Art Brut gaat over kunst in zijn meest directe en ongeremde vorm. Puur en onbevangen, gemaakt door kunstenaars met een psychische problematiek of een verstandelijke beperking. Hun werk verdient de aandacht van het grote publiek. De Internationale Art Brut Biënnale biedt daarvoor het…

Lees Meer

Hoe je een bruiloft viert in Coronatijd – een romantische handleiding

We hadden jullie er graag bij gehad, maar dat mocht niet van Mark. Daarom neem ik jullie online mee op deze Huwelijksdag in coronatijd. Iets met ver weg en toch nabij enzo. Het aanzoek ‘We wonen nu wel samen, maar ik moet nog wel op dat huurcontract gezet worden. Want als jij tegen een boom…

Lees Meer
Scroll naar top