boeken

Internetdaten… ben jij er ook zo nieuwsgierig naar?

'Je bent wat je date', een boek over Internetdating (Petra Noordhuis, Tekst en de rest).

In januari 2014 kwam mijn boek over Internetdaten uit. De titel is ‘Je bent wat je date en ander singleleed’. Een boek met vermakelijke verhalen, gebaseerd op tientallen interviews die ik in 2012 en 2013 gehouden heb. Het boek is geen datinghandboek of een zelfhulpgids. Het geeft je wel een kijkje in de wereld van de daters. Als je zelf ook dates hebt, dan herken je de situaties ongetwijfeld. 

De achterflap van ‘Je bent wat je date’

De getrouwde man en zijn minnares. De bekende Nederlander. De weduwnaar die een springlevende echtgenote blijkt te hebben. Een naïeve boer en zijn Poolse schone. En niet te vergeten: hete Harry, de anonieme medeschrijver van dit boek. Ze doen het allemaal: (internet)daten.

Of je nu jong of oud bent, single of gebonden, iedereen heeft wel eens te maken gehad met (Internet)daten. Je doet het openlijk of stiekem, vaak of eenmalig en je date is dramatisch saai of hartslagverhogend. Wie nog nooit een date heeft gehad, is er op zijn minst nieuwsgierig naar.

‘Je bent wat je date’ is een boek met korte verhalen over internetdaten. Ze zijn hilarisch, ongelofelijk, spannend, vermakelijk en soms angstaanjagend. De verhalen zijn waargebeurd en ze hebben soms een happy end, maar vaak ook niet.

Wat maakt internetdaten zo leuk of oervervelend? Zijn het echt alleen sneue kneuzen die zich inschrijven? Of loop je toch de kans om een lieve leukerd tegen het lijf te lopen? Lees de verhalen en de tips en wees voorbereid op wat je tegen kunt komen. Of kies ervoor om niet te daten en vermaak je met een beetje leedvermaak van een ander….

Filmpje

Je bent wat je date - Petra Noordhuis - Tekst en de rest - boektrailer

Sneak preview? Klik op de afbeelding hierboven. Binnen een minuut heb je een goede indruk!

Over de schrijver van ‘Je bent wat je date’

Petra Noordhuis (1967) is tekstschrijver en communicatietrainer. Sinds 1998 werkt ze als zelfstandige vanuit haar bedrijf Tekst en de rest. Haar missie? Lezers met woorden prikkelen, een spiegel voorhouden, laten lachen en tot nadenken aanzetten. Als nieuwsgierige single dook ze in de soms bizarre wereld van de vrijgezellen en de datingssites.

Update: De aanhouder wint. Ik heb ‘hem’ toch maar mooi via een datingsite leren kennen 🙂

Je bent wat je date online bestellen - Petra Noordhuis (2)

2 reacties op “boeken”

  1. Pingback: Zondag 29 juni 2014L Say cheese day bij Oopz! - Wondervol

  2. Pingback: Petra deed in 2014 alles wat ze nooit durfde - Wondervol

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top